Taxe reduse pentru podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă şi Giurgeni-Vadul Oii

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a redus joi taxele pentru trecerea podurilor peste Dunăre de la Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadul Oii, la valori cuprinse între 6 şi 3 lei, în funcţie de tipul de vehicul.

1054 afișări
Imaginea articolului Taxe reduse pentru podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă şi Giurgeni-Vadul Oii

Taxe reduse pentru podurile peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă şi Giurgeni-Vadul Oii (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Astfel, pentru podul de la Feteşti - Cernavodă, taxa pentru trecerea podului în cazul autoturismelor şi vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone scade de la 11 lei la 5 lei, iar în cazul motocicletelor, inclusiv cele cu ataş, de la 8 lei la 5 lei.

Pentru podul de la Giurgeni - Vadul Oii tariful se reduce de la 9 lei pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone la 5 lei.

"Modificarea vine ca urmare a publicării în Monitorul Oficial nr. 499 din 13 iulie 2011 a Ordinului ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 513 din 11 iulie 2011 privind stabilirea unor derogări de la tarifele aprobate prin OMTI nr. 568/2010 pentru aprobarea unor tarife aplicate de CNADNR", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Tarifele vor fi menţinute până la 30 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici