Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii din Bârlad. Două persoane au fost rănite cu pistoale cu bile

Poliţiştii au instituit filtre în Bârlad pentru prinderea a trei persoane care luni seară au încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din municipiu, unde au intrat cu cagule şi cu pistoale cu bile de cauciuc, rănindu-i pe proprietarul magazinului şi pe fiul acestuia.

2257 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii din Bârlad. Două persoane au fost rănite cu pistoale cu bile

Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii din Bârlad. Două persoane au fost rănite cu pistoale cu bile (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, cei trei atacatori au intrat cu cagule pe faţă într-un magazin situat la parterul unui bloc din zona Stadion, iar unul dintre ei a spart o vitrină în care se aflau bijuterii din aur.

Proprietarul magazinului şi fiul acestuia au încercat să-l oprească pe cel care a spart vitrina, moment în care ceilalţi doi atacatori au scos pistoalele cu bile de cauciuc pe care le aveau asupra lor şi au început să tragă spre cei doi bărbaţi.

Proprietarul magazinului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost rănit la un ochi, în timp ce fiul acestuia a suferit leziuni la o ureche.

Cei trei atacatori, care nu au reuşit să fure nimic, au ieşit din magazin şi au fugit cu un autoturism de provenienţă străină.

"La scurt timp de la consumarea incidentului, la faţa locului au ajuns echipaje de poliţişti şi jandarmi, fiind constituită o echipă formată din poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică şi specialişti criminalişti. Pentru identificarea autorilor tentativei de tâlhărie Poliţia a instituit filtre atât la ieşirile din municipiul Bârlad, cât şi la cele din judeţ, acţiunile fiind continuate şi în prezent", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici