Tentativă de viol în scara blocului. Bărbat reţinut după ce a încercat să violeze o tânără în sectorul 3

Un bărbat de 26 de ani, acuzat că a încercat să violeze o tânără în scara unui bloc din Capitală, a fost reţinut, marţi, de poliţişti, acuzat de tentativă de viol.

1366 afișări
Imaginea articolului Tentativă de viol în scara blocului. Bărbat reţinut după ce a încercat să violeze o tânără în sectorul 3

Bărbat acuzat că a încercat să violeze o tânără în scara unui bloc din Bucureşti, reţinut

Potrivit Poliţiei Capitalei, a făcut făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului bănuit că în noaptea de sâmbătă spre duminică a încercat să violeze o tânără în scara unui bloc din Bucureşti.

Tânără a fost audiată, iar din descrierea oferită, din analiza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, precum şi din investigaţiile şi audierile efectuate, oamenii legii au ajuns la concluzia că cel bănuit este un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti.

Acesta a fost dus la audieri, iar apoi a fost reţinut.

Cercetările care se fac pentru tentativă de viol sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Taguri:
viol,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici