Testarea elevilor a început deja în şcolile private, după un „protocol strict”

  • 170 de cadre didactice sunt testate la complexul educaţional Laude-Reut
  • Profesorii care nu vor fi prezenţi vor fi testaţi ulterior la o clinică privată
  • Liceul are o echipă medicală formată din 3 asistente şi un medic
  • Laude-Reut are un izolator special pentru elevii care au simptome
  • La şcoala Laude-Reut, triajul elevilor este făcut de asistentele medicale
  • International School of Bucharest a cumpărat teste antigen pentru elevi şi profesori
  • Vor fi testaţi cei care sunt supecţi de infectarea cu SARS-CoV-2
310 afișări
Imaginea articolului Testarea elevilor a început deja în şcolile private, după un „protocol strict”
La şcoala privată Laud-Reut din Bucureşti, ziua a început încă de la ora 6.30. De ce? Ca să-şi primească elevii în siguranţă. Cum? N-au mai aşteptat testele din partea statului şi au testat singuri tot personalul administrativ şi cadrele didactice, 170 în total.
 
Toate regulile împotriva Covid-19 sunt respectate. Ba chiar sunt luate masuri de protecţie suplimentare, precum covoare cu dezinfectant la intrararari, camere de izolare în clădiri diferite şi măşti puse la dispoziţie la discreţie. 
 
La şcoala Laud-Reut există o echipă medicală specială, formată din 3 asistente şi un medic. Aici, trierea se face de către personalul medical al şcolii. La fel se întâmplă şi la International School of Bucharest unde elevii şi profesorii au puse la dispoziţie teste antigen pe care să le facă atunci când există şi ce mai mică suspiciune de infectare cu SARS-CoV-2. Orele sunt filmate non-stop, iar părinţii au acces la acestea. Pot vedea oricând ce fac micuţii şi dacă regulile sunt respectate. Profesorii sunt, de asemenea foarte atenţi la simptomele elevilor.
 
„Avem un protocol strict de respectat. Noi, profesorii, şi restul angajaţilor pot identifica dacă există simptome şi imediat putem vedea dacă nu se simt bine. Atunci îi ducem jos în cabinetul medical, la asistentă”, spune Priscila Nzungi, învăţător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici