Timiş: O parte a scenei pe care se aflau candidaţi ai USL s-a rupt

O parte a scenei sălii de spectacole a Liceului "Alexandru Mocioni", din oraşul Ciacova, judeţul Timiş, s-a rupt, sâmbătă seară, în timpul lansării unor candidaţi ai USL, o fetiţă aflată pe scenă fiind la un pas de a fi strivită de boxele amplasate în apropierea ei.

285 afișări
Imaginea articolului Timiş: O parte a scenei pe care se aflau candidaţi ai USL s-a rupt

Timiş: O parte a scenei pe care se aflau candidaţi ai USL s-a rupt

Candidaţii USL pentru Colegiul 10 Camera Deputaţilor şi Colegiul 3 Senat au fost lansaţi, sâmbătă seară, în oraşul Ciacova, din judeţul Timiş, pe scena sălii de spectacole din incinta Liceului "Alexandru Mocioni".

În timpul discursurilor, boxele amplasate pe scenă au început să vibreze puternic, iar o parte din duşumeaua şubredă a cedat.

O fetiţă aflată pe scenă a alunecat printre scândurile rupte şi a fost la un pas de a se prăbuşi peste ea şi boxele aflate în apropiere, însă unele persoane aflate pe scenă au intervenit la timp.

Printre cei aflaţi pe scenă a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care a promis că va aloca fonduri pentru a repara scena.

"Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă pe scenă era o serbare şi se aflau copii. De mai bine de zece ani nu s-a reparat nimic la acea scenă. Vom aloca bani pentru a repara sala de spectacole a liceului din Ciacova", a declarat Bojin.

În Colegiul electoral 10 Camera Deputaţilor candidează, din partea USL, deputatul Gheorghe Ciobanu, iar contracandidat, din partea ARD, îi este primarul oraşului Deta, Petru Roman.

În Colegiul electoral 3 Senat, candidează, din partea USL, vicepreşedintele PSD Timiş, Matei Suciu, iar contracandidat din partea ARD este preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici