Timişoara: 71 de vaci, aduse cu avionul din Irlanda, pentru mai multe familii nevoiaşe din Mureş - FOTO

Un număr de 71 de vaci au fost aduse din Irlanda cu avionul la Timişoara, animalele urmând să ajungă la mai multe familii nevoiaşe din judeţul Mureş.

1164 afișări
Imaginea articolului Timişoara: 71 de vaci, aduse cu avionul din Irlanda, pentru mai multe familii nevoiaşe din Mureş - FOTO

Timişoara: 71 de vaci, aduse cu avionul din Irlanda, pentru mai multe familii nevoiaşe din Mureş

Potrivit unui comunicat de presă al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, 71 de vaci au fost transportate, din Irlanda, la Timişoara, cu o aeronavă de tip Airbus A300, avionul fiind amenajat special pentru transportul de animale, astfel încât, în interior, animalele au avut ţarcuri, apă şi hrană.

Animalele au fost aduse printr-un proiect al fundaţiei Heifer România, iar de la Aeroportul Internaţional Timişoara au fost transportate la Oradea, unde vor sta în carantină 30 de zile. După această perioadă, ele vor ajunge la familii nevoiaşe din judeţul Mureş.

Până în prezent, alte două transporturi de vaci aduse din Iralnda au aterizat la Timişoara, respectiv în 2011 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici