DOCUMENT  TITULARIZARE 2020. Data examenului a fost anunţată! Calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar

  • Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a publicat, luni, calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar
  • Proba scrisă a Titularizării va avea loc în 29 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 11 august.
2894 afișări
Imaginea articolului TITULARIZARE 2020. Data examenului a fost anunţată! Calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar

Mediafax FOTO

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020-2021 a fost reactualizat prin ordin de ministru, potrivit MEC.

În urma promulgării de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial, Calendarul mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020-2021.

Titularizare 2020: Când au loc înscrierile? Data probei scrise a fost stabilită

Astfel, în perioada 9-16 iulie, candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare sau le pot transmite şi electronic.

Proba scrisă din cadrul Titularizării va avea loc în data de 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

Primele rezultate vor fi afişate pe 4 august. Contestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august.

În data de 11 august vor fi afişate rezultatele finale.

Calendar - Mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar

Calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar este disponibil şi AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici