Toată echipa de fotbal Lazio s-a vaccinat împotriva COVID-19

  • În dimineaţa zilei de azi, întregul lot al italienilor, din care face parte şi românul Ştefan Radu, a făcut prima doză cu Pfizer.
  • Iniţial, au existat jucători care au ezitat, însă, până la urmă, toţi au acceptat propunerea clubului, operaţiunea făcându-se în prezenţa preşedintelui.
  • Lazio este în cantonament, iar confirmarea primul pas făcut pentru imunizare a venit de la jucătorul Adam Marusic: „Ne-am vaccinat cu toţii”.
142 afișări
Imaginea articolului Toată echipa de fotbal Lazio s-a  vaccinat împotriva COVID-19

Ştefan Radu

Premieră în fotbalul mondial. O echipă de fotbal a decis să se vaccineze în corpore, fără excepţii, pentru a diminua riscul infectării cu SARS-CoV-2.

Lazio se află în cantonament la Auronzo di Cadore (Belluno), unde pregăteşte viitorul sezon.

Operaţiunea care a implicat jucătorii şi pe cei din staff-ul celor de la Lazio a fost efectuată de personalului medical pus la dispoziţie de Ussl 1 Belluno Dolomiti, fiind posibilă printr-un acord între preşedintele clubului, Claudio Lotito, şi preşedintele Regiunii Veneto, Luca Zaia.

Acesta din urmă primise solicitarea patronului romanilor, trimisă în ultimele zile, înainte de introducerea regulilor privind permisul verde. S-a declarat încântat că pate ajuta o formaţie din Serie A. ”Este o datorie de gazdă şi o plăcere”, a explicat Zaia.

Vaccinările, făcute cu serul Pfizer, au avut loc în sala de gimnastică PalaTre Cime, în prezenţa preşedintelui Lotito.

La Lazio evoluează românul Ştefan Radu, 34 de ani, care în această vară şi-a prelungit contractul cu un an.

Venit în 2008 la Roma, fundaşul este unul dintre căpitanii echipei şi deţine recordul de apariţii în tricoul grupării din Cetatea Eternă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici