Trafic cu restricţii în apropiere de Buzău, după ce o maşină a luat foc pe DN 85 - GALERIE FOTO

Traficul rutier s-a desfăşurat, duminică la prânz, cu restricţii în apropiere de Buzău, pe raza comunei Movila Banului, după ce o maşină a luat foc pe DN 85, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1044 afișări
Imaginea articolului Trafic cu restricţii în apropiere de Buzău, după ce o maşină a luat foc pe DN 85 - GALERIE FOTO

Trafic cu restricţii în apropiere de Buzău, după ce o maşină a luat foc pe DN 85 - GALERIE FOTO

Purtătorul de cuvânt al IS Buzău, Vasile Prahoveanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o maşină s-a aprins în trafic, duminică, pe Drumul Naţional 85.

Şoferul, care era singur în maşină, s-a autoevacuat şi a solicitat ajutor.

Ehipajul ISU Buzău a intervenit şi a reuşit să stingă flăcările în jurul orei 14.00.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la compartimentul motor.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu restricţii pe perioada intervenţiei reprezentanţilor ISU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici