Trafic intens pe DN1 Ploieşti-Braşov. Se circulă în coloană pe mai multe sectoare

Centrul Infotrafic anunţă că vineri traficul este intens pe DN1 Ploieşti-Braşov şi că se circulă în coloană pe mai multe sectoare în zona localităţilor Comarnic şi Buşteni.

687 afișări
Imaginea articolului Trafic intens pe DN1 Ploieşti-Braşov. Se circulă în coloană pe mai multe sectoare

Trafic intens pe DN1 Ploieşti-Braşov. Se circulă în coloană pe mai multe sectoare

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, sunt coloane de maşini în mişcare pe DN1, de la km 39 Potigrafu la km 107 Comarnic, de la km 127 Poiana Ţapului până la km 131 zona centrală Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti este coloană în mişcare de la km 134 până la km 131 zona centrală Buşteni.

În Predeal, traficul este intens pe ambele sensuri, dar nu sunt înregistrate probleme.

Poliţiştii anunţă că pe DN1A, de la km 89 Blejoi până la km 155 Valea Popii, carosabilul este parţial umed, la fel ca şi între km 155 Valea Popii până la km 160 Cheia, unde ninge uşor şi se intervine cu utilaje de deszăpezire.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1B şi DN1D, traficul este normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici