Tragedie la Bacău: Un copil de patru ani a murit călcat de tractorul din curtea părinţilor, parcat în pantă

Un copil în vârstă de patru ani din judeţul Bacău a murit călcat de tractorul tatălui său, care parcase autovehiculul în curtea locuinţei pe un teren în pantă, fără să îl asigure corespunzător, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

476 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Bacău: Un copil de patru ani a murit călcat de tractorul din curtea părinţilor, parcat în pantă

Tragedie la Bacău: Un copil de patru ani a murit călcat de tractorul din curtea părinţilor, parcat în pantă (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în curtea locuinţei familiei băieţelului de patru ani, din localitatea Dumbrava, în timp ce copilul se juca nesupravegheat în apropierea autovehiculului tatălui său.

La un moment dat, tractorul, care era parcat pe un teren pantă şi neasigurat corespunzător, s-a pus în mişcare, copilul fiind prins sub una dintre roţi.

Tatăl copilului a încercat să oprească tractorul, însă nu a reuşit, el sunând imediat la 112 şi solicitând intervenţia unei ambulanţe.

La faţa locului, a ajuns un echipaj medical, fiind solicitat şi un elicopter SMURD, pentru a-l transporta la un spital din Iaşi. Din păcate, cadrele medicale nu au reuşit să-l resusciteze pe copil, declarând decesul acestuia.

Poliţiştii băcăuani au declanşat o anchetă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici