Transfăgăraşanul se închide astăzi, timp de mai multe ore

Restricţia de circulaţie pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Cârtişoara, impusă pentru detonarea unei stânci care punea în pericol traficul, se prelungeşte cu două ore.

1925 afișări
Imaginea articolului Transfăgăraşanul se închide astăzi,  timp de mai multe ore

Transfăgăraşanul se închide astăzi, timp de patru ore

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, Robert Elekes, a anunţat că intervenţia şi restricţia se prelungesc cu două ore.

”În urma exploziei a căzut o bucată foarte mare de stâncă pe şosea care trebuie aruncată şi ea în aer”, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat că s-au folosit 20 de kilograme de trotil pentru detonarea stâncii care punea în pericol traficul.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţa că luni în intervalul orar 10:00 – 14:00 circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărăşan) între Bâlea Cascadă şi Cârtişoara, măsura fiind luată pentru detonarea unei stânci care pune în pericol traficul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici