Trei autoturisme au ars într-o parcare din centrul Piteştiului

Trei autoturisme au ars, marţi dimineaţă, într-o parcare din centrul municipiului Piteşti, una dintre acestea fiind distrusă în proporţie de 90 la sută, iar pompierii nu exclud posibilitatea ca focul să fi fost pus intenţionat.

154 afișări
Imaginea articolului Trei autoturisme au ars într-o parcare din centrul Piteştiului

Trei autoturisme au ars într-o parcare din centrul Piteştiului (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a fost sesizat de un bărbat care locuieşte în zona respectivă, iar până la sosirea pompierilor o maşină care a ars în proporţie de 90 la sută, iar celelalte două au fost avariate parţial.

"Am fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 că arde un autoturism, focul s-a extins apoi la alte două maşini. S-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, iar focul a fost stins imediat. Pagubele vor fi evaluate în cursul zilei de marţi. Autoturismul care a luat foc iniţial este distrus în proporţie de 90 la sută, celelalte două sunt parţial avariate. În cursul zilei de astăzi se vor stabili şi cauzele incendiului", a declarat Marian Drăguţ de la ISU Argeş

Pompierii iau în calcul două variante în acest caz, respectiv ca focul să fi fost pus intenţionat sau să se fi produs un scurtcircuit la una dintre maşini.

Parcarea unde a izbucnit incendiul se află în zonă centrală a oraşului, lângă un bazar păzit, personalul care supraveghează acest perimetru spunând că nu a văzut persoane suspecte.

Proprietarii maşinilor avariate în incendiu nu au fost găsiţi până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici