Cinci morţi şi doi răniţi grav într-un accident rutier, în judeţul Braşov

Cinci persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, marţi dimineaţă, după ce un autoturism a intrat sub roţile unui tir parcat pe marginea drumului, accidentul producându-se în localitatea Rupea din judeţul Braşov.

113 afișări
Imaginea articolului Cinci morţi şi doi răniţi grav într-un accident rutier, în judeţul Braşov

Cinci morţi şi doi răniţi grav într-un accident rutier, în judeţul Braşov (Montaj foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, în zona gării din Rupea, unde un minibuz înmatriculat în Bistriţa a intrat într-un tir parcat pe marginea drumului.

În urma impactului, trei persoane au murit pe loc. Două persoane au murit, la scurt timp, una în drum spre Spitalul Judeţean Braşov şi cealaltă la spital.

Doi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Rupea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a declarat că este posibil ca şoferul autovehiculului înmatriculat în Bistriţa să fi adormit la volan sau să nu fi văzut tirul din cauza ploii abundente.

Toate cele şapte persoane implicate în accidentul rutier sunt membre ale PDL Bistriţa-Năsăud şi se întorceau de la Bucureşti, unde au susţinut concursuri pentru posturi în instituţii deconcentrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici