Trei tineri aflaţi în arest preventiv au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unul dintre ei a fost prins

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani au evadat, duminică, de la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unde se aflau în arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi autoturisme.

249 afișări
Imaginea articolului Trei tineri aflaţi în arest preventiv au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Capitală, unul dintre ei a fost prins

Trei tineri aflaţi în arest preventiv au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Capitală (Imagini: Poliţia Capitalei)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Christian Ciocan, cei trei tineri se aflau, duminică, la orele prânzului, în curtea Secţiei 9 de Poliţie, în perimetrul de plimbare, care este izolat cu un gard. Ei se aflau în timpul programului de plimbare, au forţat gardul, reuşind să fugă.

Conform sursei citate, toate unităţile Ministerului de Interne din ţară au fost alertate cu privire la acest incident, cele trei persoane fiind date în urmărire.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a arătat că se oferă recompensă celor care pot furniza detalii care să ducă la prinderea celor trei, în timp ce persoanele care îi vor ajuta pe cei trei fugari vor fi considerate complici ai acestora şi vor fi cercetate pentru favorizarea infractorului.

Totodată, Ciocan a spus că Parchetul va declanşa o anchetă care îi va viza pe toţi poliţiştii care aveau în sarcină paza celor trei.

Semnalmentele celor trei evadaţi sunt:

Poliţia Capitalei a dat publicităţii numele şi semnalmentele celor trei tineri care au evadat, autorităţile încercând să identifice locurile unde s-ar putea ascunde pentru a-i reîncarcera.

Vasile Tudor Mircea, zis Carbon, are o înâlţime 1,80, ochi căprui, păr şaten tuns scurt, faţă ovală, nas mic, el fiind îmbrăcat cu o geacă roşie ruptă, pantaloni de trening negri şi adidaşi galbeni.

Costel Ion Pătru are 1,65 înalţime, nasul drept, ochi căprui, urechi mici, păr şaten tuns scurt, la momentul evadării purta pantaloni plus bluză de culoare gri, plus papuci.

Cel de al treilea, Mihai Spiridon, are o înălţime de 1,70 metri, ochi căprui, frunte îngustă, nasul drept, faţă ovală, gură mică, părul şaten tuns scurt, are un tatuaj pe gât în partea stângă şi o constituţie astenică. La momentul fugii el purta o geacă de fâş neagră, pantaloni şi adidaşi negri.

Evadatul Pătru a fost capturat într-un tren

Poliţia Capitalei a precizat, duminică seara, că evadatul Costel Ion Pătru a fost capturat într-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Lehliu, acesta având intenţia de a ajunge în localitatea Dor Mărunt din judeţul Călăraşi.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a informat că Pătru a fost prins, duminică, de poliţişti într-o staţie din Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici