Trei tone de fructe au fost confiscate de poliţişti în Capitală

Trei tone de fructe au fost confiscate de poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor după ce aceştia au descins, vineri dimineaţă, în Piaţa Pucheni din sectorul 5, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

73 afișări
Imaginea articolului Trei tone de fructe au fost confiscate de poliţişti în Capitală

Trei tone de fructe au fost confiscate de poliţişti în Capitală (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Poliţiştii au verificat zece producători agricoli, 15 persoane fizice şi trei societăţi comerciale.

Potrivit Poliţiei Capitalei, au fost date şapte amenzi contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, şi au fost confiscate trei tone de fructe, în valoare de peste 15.000 de lei, şi alte mărfuri evaluate la aproximativ 60.000 de lei.

Controalele, care au urmărit prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, au fost făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 5, împreună cu cei din serviciile similar ale sectoarelor 1, 3, 4 şi 6.

Verificările au fost declanşate după ce anchetatorii au aflat că o mare cantitate de marfă ajunge să fie comercializată în Piaţa Pucheni după ce este adusă în ţară prin micul trafic de frontieră, fără să fie sigilată şi controlată de Garda Financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici