Trei victime, într-un accident pe DN 1 în judeţul Sibiu. Traficul în zonă e blocat

Mai multe autospeciale ISU Sibiu intervin, vineri, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu, în urma unui accident cu trei victime, una fiind în stare gravă, încarcerată, iar traficul în zonă este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

360 afișări
Imaginea articolului Trei victime, într-un accident pe DN 1 în judeţul Sibiu. Traficul în zonă e blocat

Trei victime, într-un accident pe DN 1 în judeţul Sibiu. Traficul în zonă e blocat (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit primelor informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, intervin două autospeciale SMURD şi o autospecială de descarcerare pentru salvarea a trei persoane implicate într-un accident rutier.

„Accidentul a avut loc pe DN 1m, în zona Hula Bradului, judeţul Sibiu, între două autoturisme. Se intervine pentru salvarea a trei victime, una încarcerată”, a declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu a declarat, la rândul său, că accidentul a avut loc între două maşini, traficul în zonă fiind blocat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici