Trenul internaţional Corona a fost oprit la Stânceni, după ce locomotiva a început să fumege

Trenul internaţional Corona, care circulă pe ruta Braşov - Budapesta, a fost oprit, miercuri seară, în gara Stânceni, judeţul Mureş, după ce a locomotiva a început să fumege, pompierii şi o echipă de specialişti de la Regionala CFR Braşov urmând să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

276 afișări
Imaginea articolului Trenul internaţional Corona a fost oprit la Stânceni, după ce locomotiva a început să fumege

Trenul internaţional Corona a fost oprit la Stânceni, după ce locomotiva a început să fumege (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, miercuri, în jurul orei 23:00, mecanicul trenului InterRegio nr. 406 Braşov - Budapesta a sunat la Dispeceratul ISU, anunţând că iese fum de la locomotivă.

Trenul a fost oprit în gara Stânceni, din judeţul Mureş, iar locomotiva a fost decuplată de garnitura de tren.

Potrivit reprezentantului ISU Harghita, „nu a fost necesară evacuarea călătorilor”.

La intervenţie s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Garda Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, care aşteaptă sosirea unei echipe specializate de la Regionala CFR Braşov care să decupleze curentul electric pentru a putea interveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici