Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi înecaţi în Balta Ialomiţei, recuperate de pompieri

Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi care s-au înecat, sâmbătă, în Balta Ialomiţei, după ce unul dintre ei a căzut în apă, iar celălalt a sărit pentru a-l salva, au fost recuperate de pompieri, sâmbătă seară, după mai multe ore de căutări.

256 afișări
Imaginea articolului Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi înecaţi în Balta Ialomiţei, recuperate de pompieri

Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi înecaţi în Balta Ialomiţei, recuperate de pompieri (Imagine: Ovidiu Iordachi/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, bărbaţii au fost găsiţi în apropierea locului unde localnicii au semnalat că s-a întâmplat tragedia.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost scoase din apă de pompieri, care i-au căutat timp de câteva ore, şi au fost duse la Serviciul Medico-Legal din Slobozia.

Conform surselor citate, victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de 72 de ani şi 63 de ani.

Bătrânul de 72 de ani locuia într-o baracă construită pe malul apei, iar sâmbătă a plecat la pescuit, la un moment dat ajungând pe un pod de gheaţă, care a cedat. Strigătele de ajutor ale acestuia au fost auzite de un bărbat de 63 de ani, care se afla în zonă, adunând lemne şi care a sărit în apă pentru a-l salva pe bătrân.

Incidentul s-a produs sâmbătă, pe insula Balta Ialomiţei, în apropierea comunei Borduşani şi a fost anunţat la 112 de către localnici, iar la faţa locului au mers pompierii militari, cu o barcă pneumatică, pentru a-i căuta pe cei doi bărbaţi.

Localnicii spun că unul dintre bărbaţi, care pescuia, a căzut în apă, iar cel de-al doilea, care trecea prin zonă şi a văzut ce s-a întâmplat, a sărit în apă pentru a-l salva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici