Udrea a împărţit cadouri şi premii, inclusiv biciclete portocalii, unor copii la sediul PDL Bucureşti

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a împărţit, de 1 iunie, cadouri şi premii unor copii la sediul organizaţiei, ea fiind întrebată când va avea un copil şi răspunzând că "e timp pentru toate".

132 afișări
Imaginea articolului Udrea a împărţit cadouri şi premii, inclusiv biciclete portocalii, unor copii la sediul PDL Bucureşti

Udrea a împărţit cadouri şi premii, inclusiv biciclete portocalii, unor copii la sediul PDL Bucureşti (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Elena Udrea a venit la sediul organizaţiei PDL Bucureşti, miercuri, pentru a premia un grup de copii care au realizat fotografii cu tema Capitala - loc turistic.

Udrea a admirat fotografiile copiilor. Ea s-a arătat impresionată de cele care prezentau "Casa Presei ieşind dintre copaci" sau înfăţişau un câmp de irişi.

Elena Udrea a făcut fotografii şi s-a pupat cu cei mici, a dat autografe pe cărţile de colorat pe care le-a distribuit copiilor prezenţi, iar premianţii au primit biciclete portocalii şi aparate de fotografiat.

"Vă plac copiii, pe când al dumneavostră?", a întrebat-o un ziarist pe Elena Udrea.

"Nu mă faceţi să fac o surpriză. Era o glumă. E timp pentru toate", a răspuns, râzând, Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici