Udrea: Nu sunt mulţumită de cum arată litoralul; e ca un bazar

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi că nu este mulţumită de felul în care arată în acest moment litoralul românesc.

81 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu sunt mulţumită de cum arată litoralul; e ca un bazar

Udrea: Nu sunt mulţumită de cum arată litoralul; e ca un bazar (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Nu sunt mulţumită de cum arată litoralul. E ca un bazar", a spus Udrea.

Ea a adăugat că instituţia pe care o conduce se ocupă în prezent de demolarea construcţiilor ilegale de pe plajă, care sunt mai multe decât şi-ar fi imaginat.

"În acelaşi timp, investim în infrastructura de pe litoral. Sper ca măcar de anul viitor acesta să arate altfel", a afirmat Udrea.

Demolările construcţiilor neautorizate de pe litoral au început concomitent în Mamaia, Vama Veche, Constineşti, şi au continuat în Neptun, Olimp şi Eforie.

Udrea a declarat, la începutul lunii mai, că doreşte ca pe locurile eliberate după demolare să rămână plajă, iar pe zona de faleză vor fi amenajate, într-un plan de dezvoltare urbanistică, spaţii comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici