Ultima zi de mandat pentru Lucian Şova. Control al Transporturilor la CFR Marfă, posibil prejudiciu de 19 mil. lei

Corpul de Control al ministrului Transporturilor a constatat, în urma unor verificări la Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă că instituţia ar fi pierdut un posibil profit în valoare de peste 19 milioane de lei, în urma unei licitaţii pentru transport de cărbune.

1511 afișări
Imaginea articolului Ultima zi de mandat pentru Lucian Şova. Control al Transporturilor la CFR Marfă, posibil prejudiciu de 19 mil. lei

Ultima zi de mandat a lui Şova. Control al Transporturilor la CFR Marfă, posibil prejudiciu de 19 mil. lei

Societatea CFR Marfă a participat la licitaţia organizată de Complexul Energetic Oltenia având ca obiect transportul de cărbune, precizează un comunicat al instituţiei.

Comisia de licitaţie a prezentat o singură ofertă, potrivit documentelor puse la dispoziţia organelor de control, deşi putea să reoferteze, de mai multe ori, în interesul companiei.

Prin nereofertare, Corpul de control al ministrului Lucian Şova consideră că în acest caz s-au creat premisele necesare adjudecării în favoarea contracandidatului companiei de stat.

Corpul de Control al ministrului Transporturilor a transmis organelor competente să evalueze dacă această acţiune reprezintă un prejudiciu pentru CFR Marfă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici