Un adolescent care şi-ar fi violat fratele de 4 ani, apoi a dispărut de acasă, căutat de poliţişti | FOTO

Poliţiştii din Prahova caută un adolescent în vârstă de 15 ani din Balta Doamnei, dat dispărut de mama sa, care le-a povestit oamenilor legii că fiul ei a fugit de acasă după ce şi-ar fi violat fratele, în vârstă de 4 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

230 afișări
Imaginea articolului Un adolescent care şi-ar fi violat fratele de 4 ani, apoi a dispărut de acasă, căutat de poliţişti | FOTO

Un adolescent care şi-ar fi violat fratele de 4 ani, apoi a dispărut de acasă, căutat de poliţişti

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii din Balta Doamnei au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că fiul său de 15 ani l-ar fi violat pe fratele lui în vârstă de 4 ani după care ar fi plecat de acasă.

“Minorul dispărut se numeşte Mincu Gabriel Constantin, are 15 ani şi este din Balta Doamnei. Semnalmente: înălţime 1,70, constituţie astenică, păr drept şaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră cu model de culorile alb- gri, tricou de culoare albastră cu model de culoare albă şi papuci de culoare neagră”, arată sursa citată.

Cei care pot da informaţii despre băiat sunt pot suna la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii au deschis şi un dosar penal pentru viol, iar copilul de patru ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru expertiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici