Un bărbat a fost rănit în Capitală după ce a intervenit să îşi apere soţia de doi presupuşi tâlhari

Un bărbat a fost agresat de doi tineri în centrul Capitalei, la capătul tramvaiului 32, după ce victima a intervenit să îşi apere soţia pe care cei doi agresori au încercat să o tâlhărească, anunţă Jandarmeria Capitalei.

31029 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost rănit în Capitală după ce a intervenit să îşi apere soţia de doi presupuşi tâlhari

Un bărbat a fost rănit în Capitală după ce a intervenit să îşi apere soţia de doi presupuşi tâlhari

"În jurul orei 08.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei a prins doi tineri care au agresat un bărbat la capătul tramvaiului 32 din zona Piaţa Unirii. Din verificările efectuate, cei doi tineri, în vârstă de 17 ani, au încercat să tâlhărească o femeie, însoţită de soţul său şi cei doi copii, iar bărbatul a intervenit şi a fost lovit în zona feţei. După agresiune, tinerii au încercat să fugă dar au fost opriţi de jandarmi, unul dintre ei fiind căutat de poliţie pentru săvârşirea altor fapte de tâlhărie, iar bărbatul lovit a fost transportat la spital pentru ai fi acordate îngrijiri medicale", anunţă Jandarmeria Capitalei într-un comunicat de presă.

Jandarmii i-au condus pe cei doi la Secţia 14 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici