Un bărbat a murit împuşcat cu arma unui poliţist. Prima ipoteză - arma s-a descărcat în timp ce era curăţată

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Orăştie a murit împuşcat în piept cu arma de vânătoare a unui poliţist de la Serviciul Rutier, incidentul petrecându-se în curtea casei poliţistului, iar prima ipoteză este că bărbatul ar fi fost împuşcat accidental în timp ce arma era curăţată.

222 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit împuşcat cu arma unui poliţist. Prima ipoteză - arma s-a descărcat în timp ce era curăţată

Un bărbat a murit împuşcat cu arma unui poliţist. Prima ipoteză - arma s-a descărcat în timp ce era curăţată (Imagine: Valentina Sarosi/Arhiva Mediafax Foto)

Un subofiţer angajat la Biroul Poliţiei Rutiere Orăştie a anunţat la 112, miercuri seară, că a găsit în curtea casei sale un bărbat împuşcat în piept.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul le-a relatat anchetatorilor că îşi curăţa în curte arma de vânătoare, iar la un moment dat a intrat în casă pentru a aduce o bucată de material cu care să-şi lustruiască arma, iar când s-a întors l-a găsit împuşcat în piept pe bărbatul în vârstă de 49 de ani, care îl ajuta în gospodărie.

Şeful Serviciului de Medicină Legală din Hunedoara, Dan Mărculescu, a declarat, joi, că există suspiciuni că în acest caz nu este vorba despre o autoaccidentare. Prima ipoteză este că bărbatul ar fi fost împuşcat accidental în timp ce arma era curăţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici