Un bărbat a scăpat de două ori din mâinile poliţiştilor, cu tot cu foc de avertisment. Unul dintre poliţişti, strâns de gât şi lovit de gard

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Călimăneşti, judeţul Vâlcea, este cercetat penal după ce, în noaptea de luni spre marţi, a bătut doi poliţişti, pe unul izbindu-l de un gard. Suspectul a fugit de două ori din mâinile poliţiştilor, fiind prins cu ajutorul mascaţilor şi al jandarmilor.

1549 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a scăpat de două ori din mâinile poliţiştilor, cu tot cu foc de avertisment. Unul dintre poliţişti, strâns de gât şi lovit de gard

Şofer fugar. Un bărbat a scăpat de două ori din mâinile poliţiştilor, cu tot cu foc de avertisment. Unul dintre poliţişti, strâns de gât şi lovit de gard

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că poliţiştii au încercat să oprească la control un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Călimăneşti, însă acesta a demarat în trombă cu autoturismul. Pornind în urmărirea sa, poliţiştii l-au găsit într-o curte, unde bărbatul i-a jignit şi i-a lovit, pe unul dintre oamenii legii izbindu-l puternic de un gard.

„La data de 6 august, în cursul nopţii, patrula din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, aflându-se în patrulare pe raza oraşului, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control. În momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat de auto, acesta a demarat în trombă, poliţiştii pornind în urmărirea lui. Şoferul a intrat cu maşina în curtea unei locuinţe, după care a venit la echipajul de poliţie, adresând cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie. Unul dintre poliţişti i-a cerut documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Ulterior, cel de al doilea agent a tras un foc de avertisment în plan vertical, cu pistolul, suspectul fugind din nou. Acesta a fost prins din nou, însă de această dată l-a lovit cu piciorul pe unul dintre poliţişti.

Ulterior, cu ajutorul mascaţilor, al altor poliţişti şi al jandarmilor, bărbatul a fost imobilizat.

„Persoana bănuită a fugit, colegii pornind în urmărirea ei, dar în momentul în care a fost prinsă l-a lovit pe unul dintre poliţiştii cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă. La faţa locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenţia colegilor din cadrul SAS şi a altor poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, care au aplanat conflictul”, a declarat Sandra Dăscălete.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este cercetat pentru ultraj, el urmând să fie audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici