Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. Cum a fost prins

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din oraşul Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. El a montat indicatorul Accesul interzis, dar a fost identificat de poliţişti deoarece a filmat scena şi a postat imaginile pe Facebook. Acum este cercetat penal şi a fost reţinut.

1420 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă. Cum a fost prins

Un bărbat a schimbat un semn de circulaţie din Voluntari pentru a interzice circulaţia pe o stradă.

Potrivit Poliţiei Ilfov, miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Ei l-au identificat pe autor cu ajutorul unor imagini transmise pe reţeaua de socializare. Bărbatul de 27 de ani s-a filmat în momentul în care a montat un indicator rutier cu semnificaţia „Accesul interzis” peste un alt indicator rutier, cu semnificaţia „Accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulaţia oricărui autovehicul pe strada respectivă, acţiunea sa, fiind totodată, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici