Un bărbat din Iaşi a murit după ce a fost atacat de sute de albine, pe un drum agricol

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din judeţul Iaşi a murit, luni după-amiază, după ce a fost atacat de sute de albine, pe un drum agricol de la marginea localităţii Movileni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3342 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Iaşi a murit după ce a fost atacat de sute de albine, pe un drum agricol

Un bărbat din Iaşi a murit după ce a fost atacat de sute de albine, pe un drum agricol

Incidentul a avut loc la marginea localităţii Movileni, din judeţul Iaşi.

Potrivit unor surse, bărbatul mergea cu căruţa, alături de mama şi fratele său pe un drum agricol din localitate când a fost atacat de un roi format din sute de albine.

Cel care a sunat la 112 a fost fratele său, însă medicii sosiţi la intervenţie nu au putut decât să îi declare decesul.

”A fost un apel la 112 privind faptul că un bărbat a decedat după ce a fost atacat de un roi de albine. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzei decesului", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Şi fratele victimei a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma atacului albinelor.

Potrivit unor surse, bărbatul care a murit avea sute de înţepături de albină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici