Un Centru medical social ar putea fi înfiinţat în Sectorul 4 al Capitalei

Un Centru medical social, destinat locuitorilor din Sectorul 4 al Capitalei, ar putea fi înfiinţat, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

402 afișări
Imaginea articolului Un Centru medical social ar putea fi înfiinţat în Sectorul 4 al Capitalei

Un Centru medical social ar putea fi înfiinţat în Sectorul 4 al Capitalei

În cadrul şediţei de miercuri va fi analizată solicitarea Primăriei Sectorului 4 de împuternicire a Consiliului Sectorului 4 de a hotărî cu privire la cooperarea sau asocierea Sectorului 4, prin primarul acestuia, cu persoane juridice române sau străine, cu organizaţii nonguvernamentale şi cu alţi parteneri sociali, pentru a finanţa şi realiza în comun proiectul „Centrul Medical Social”.

Conform sursei citate, acest centru va fi destinat exclusiv locuitorilor din Sectorul 4 al Capitalei.

Înfiinţarea acestui centru, precizează sursa menţionată, se justifică prin „cazurile sociale tot mai numeroase ce necesită intervenţii din partea operatorilor de servicii medico-sociale din Sectorul 4, raportat la numărul limitat de locuri al acestora, care pot asigura ocrotirea şi îngrijirea sănătăţii persoanelor din colectivitate”.

Consilierii locali al Municipalităţii vor decide miercuri dacă vor aproba această solicitare venită din partea Primăriei Sectorului 4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici