Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins după ce a condus o maşină, primită de la un adolescent de 15 ani, şi a lovit mai multe maşini parcate.

192 afișări
Imaginea articolului Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

Politiştii din Craiova au fost sesizaţi despre un accident, iar când au ajuns la faţa locului au constatat că un copil de 13 ani din Craiova a condus un autoturism şi a lovit mai multe maşini parcate.

Din cercetări a rezultat şi că maşina îi fusese încredinţată, pentru a fi condusă, de un alt tânăr, de 15 ani, din Melineşti.

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persone despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

Taguri:
copil,
volan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici