Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit după ce i s-a făcut rău, fiind deschisă o anchetă

Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti, care executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, a murit după ce i s-a făcut rău, iar cadrele medicale nu au reuşit să îl resusciteze, cazul fiind preluat de către procurori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

801 afișări
Imaginea articolului Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit după ce i s-a făcut rău, fiind deschisă o anchetă

Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit după ce i s-a făcut rău, fiind deschisă o anchetă (Imagine: Claudiu Irimie/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Ploieşti, un bărbat în vârstă de 53 de ani încarcerat în acest penitenciar a murit, în noaptea de luni spre marţi.

Astfel, la ora 2.30 personalul medical din cadrul penitenciarului a fost solicitat să intervină întrucât bărbatul acuza stări de rău. Acestuia i s-au făcut manevre de resuscitare şi la penitenciar a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă nimeni nu l-a putut ajuta, la ora 3.04 fiind declarat decesul.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani ispăşea o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la care fusese condamnat în anul 2013.

Reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti au anunţat familia bărbatului, precum şi judecătorul de supraveghere, dar şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în legătură cu moartea deţinutului.

La nivelul Penitenciarului Ploieşti a fost deschisă o anchetă în urma decesului deţinutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici