Video Un fermier din Dâmboviţa şi-a dezinfectat comuna pe banii lui. Planul lui George Duţu nu se opreşte aici

  • Toate străzile unei localităţi din Dâmboviţa au fost dezinfectat de un fermier
  • Fermierul a făcut chetă, împreună cu fraţii şi prietenii lui, ca să aibă bani pentru dezinfectant
  • Substanţele au costat 2.000 de lei, iar fermierul a folosit la dezinfecţie tractoarele lui
  • Fermierul promite că repetă dezinfecţia în fiecare săptămână până se termină starea de urgenţă
6091 afișări

Un fermier din Lunguleţu, Dâmboviţa, a dezinfectat toate străzile din comuna lui. Când a văzut că primăria nu face nimic, George Duţu şi-a convocat fraţii şi prietenii. Au făcut chetă şi au adunat banii pentru substanţe: 2.000 de lei, apoi a plecat cu tractoarele sale pe străzi. A făcut dezinfecţia cu produse aprobate şi special recomandate pentru aşa ceva.

George, care vinde supermarketurilor legume plantate pe 400 de hectare, vrea să repete acţiunea în fiecare duminică până se termină starea de urgenţă, decretată de preşedintele Klaus Iohannis acum două săptămâni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici