Un jandarm din Bucureşti a fost prins în timp ce se masturba în faţa unei fetiţe de 12 ani

Un jandarm al Unităţii 0829 Pază ambasade şi alte obiective diplomatice a fost de poliţiştii Secţiei 7 din Capitală, marţi, în timp ce se masturba în faţa unei fetiţe de 12 ani, lângă parcul Plumbuita din sectorul 2, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

2293 afișări
Imaginea articolului Un jandarm din Bucureşti a fost prins în timp ce se masturba în faţa unei fetiţe de 12 ani

Un jandarm din Bucureşti a fost prins în timp ce se masturba în faţa unei fetiţe de 12 ani (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Subofiţerul Unităţii Speciale 30 Pază şi Protecţie Instituţională Bucureşti a fost eliberat din funcţie de Jandarmeria Română.

Conducerea Jandarmeriei Române a dispus în procedură de urgenţă luarea celor mai ferme măsuri, conform legii, pentru eliberarea din funcţie a jandarmului implicat in acest incident", se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit conducerii Jandarmeriei, cazul subofiţerului este unic la nivelul acestei instituţii. "Nu voi tolera sub nicio formă un asemenea comportament din partea unui angajat al Jandarmeriei Române. Este un caz unic la nivelul acestei instituţii", a declarat şeful Jandarmeriei Române, Mircea Olaru, citat în comunicat.

Jandarmeria precizează că subofiţerul surprins "în ipostaze indecente şi imorale, nedemne de calitatea sa de militar" are 39 de ani, este căsătorit şi a fost angajat în Jandarmeria Română în 2005, iar ultima sa evaluare psihologică a avut loc în 2012.

La momentul incidentului, acesta se afla în timpul liber.

Potrivit surselor citate, jandarmul, care era în civil, a fost surprins în jurul orei 12.10 de o patrulă de Poliţie.

"Avea pantalonii în vine şi a devenit violent în momentul în care s-a încercat imobilizarea lui", au mai spus aceleaşi surse.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe jandarm şi l-au adus la Secţia 7, unde acesta a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici