Un „lăncier” recalcitrant, aflat la un bâlci, l-a rănit pe jandarmul care a încercat să-l imobilizeze

Un jandarm care încerca să imobilizeze un bărbat a fost tăiat la mână cu o suliţă improvizată de acesta, luni, la bâlciul din localitatea Murgeni, judeţul Vaslui. Omul legii a primit îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2480 afișări
Imaginea articolului Un „lăncier” recalcitrant, aflat la un bâlci, l-a rănit pe jandarmul care a încercat să-l imobilizeze

Un „lăncier” aflat la un bâlci l-a rănit, cu o suliţă improvizată, pe jandarmul care a încercat să-l imobilizeze

Jandarmii au răspuns unei solicitări venite prin 112, mai mulţi oameni care participau la bâlciul din Murgeni reclamând că un un bărbat se plimba prin zonă cu o bâtă de un metro în vârsful căruia a pus un cuţit de 20 de centimetri, învelit într-o pungă.

„În urma unui apel la 112, o patrulă de jandarmi s-a deplasat în zona bâlciului organizat în localitatea Murgeni, pentru a imobiliza un bărbat de 51 de ani, care era recalcitrant. Din informaţiile noastre, bărbatul respectiv este cunoscut cu afecţiuni psihice. În momentul în care cei doi jandarmi au încercat să îl imobilizeze pe bărbat, acesta i-a rupt tricoul unuia dintre oamenii legii, iar pe celălalt l-a tăiat la mâna dreaptă cu o suliţă improvizată. În urma incidentului, jandarmul tăiat la mână a necesitat îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol", a declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Acesta a adăugat că agresorul a fost imobilizat şi dus la Spitalul de Psihiatrie Bârlad, în judeţul Vaslui, unde urmează a fi supus unei expertize psihiatrice, pentru ca medicii să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici