Un mort şi opt răniţi în urma impactului dintre două maşini, în Bihor

Opt persoane au fost rănite, duminică seara, în zona localităţii Viişoara, judeţul Bihor, după impactul frontal dintre două maşini. Cinci dintre victime au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

158 afișări
Imaginea articolului Un mort şi opt răniţi în urma impactului dintre două maşini, în Bihor

Un mort şi opt răniţi în urma impactului dintre două maşini, în Bihor

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maiorul Camelia Roşca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mai multe echipaje au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor rănite în accidentul din afara localităţii Viişoara, însă una dintre victime a murit.

„A fost sesizat un accident între două maşini, în care se aflau nouă persoane. (...) În momentul sosirii echipajelor, cinci persoane erau încarcerate. Victimele au fost scoase din autoturismele avariate. Echipajele medicale au evaluat victimele. Una dintre ele se afla în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor medicilor, a decedat. Toate celelalte opt victime au fost duse la spital, cu diferite traumatisme şi leziuni”, a spus maior Roşca.

Cele două autoturisme s-au lovit frontal pe DJ 191, în afara localităţii Viişoara.

Trafic rutier în zona producerii accidentului este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici