Un nou INCIDENT grav în curtea unei şcoli: O elevă de liceu din Hunedoara a ajuns la spital după ce a fost bătută

O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional I. C. Brătianu, din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara, a fost transportată la spital, marţi, după ce ar fi fost bătută de fratele unei colege de clasă, în urma unui conflict spontan. Poliţia face anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6997 afișări
Imaginea articolului Un nou INCIDENT grav în curtea unei şcoli: O elevă de liceu din Hunedoara a ajuns la spital după ce a fost bătută

Un nou INCIDENT grav în curtea unei şcoli: O elevă de liceu din Hunedoara a ajuns la spital după ce a fost bătută de fratele unei colege

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, scandalul a început marţi, în jurul orei 13.00, între cele două fete de clasa a 10-a, pe holul instituţiei de învăţământ. Ulterior, una dintre acestea şi-a chemat fratele în ajutor, acesta fiind elev în clasa a 12-a, în acelaşi colegiu.

”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată. Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare. Eleva lovită de tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de către o ambulanţă şi transportată la UPU Haţeg, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Hunedoara-Deva. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Victima acuză dureri puternice de cap, spun medicii.

”A fost preluată de la cabinetul şcolar de către echipajul SAJ, conştientă, agitată, acuzând dureri puternice de cap”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Şi reprezentanţii liceului au deschis o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit scandalul şi pentru a lua măsuri în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici