Un oraş din Mexic a inventat o modalitate de a evita accidentele dintre autobuzele publice şi biciclete

San Luis Potosí este un oraş de aproape un milion de locuitori, la peste 400 km nord de capitala Mexicului, Mexico City.

4393 afișări
Imaginea articolului Un oraş din Mexic a inventat o modalitate de a evita accidentele dintre autobuzele publice şi biciclete

Consiliul oraşului s-a gândit cum să facă faţă disputei vechi dintre biciclişti şi autobuzele publice. Soluţia a fost una simplă, deşi aparent ciudată.

Şoferii companiei municipale au fost puşi să meargă cu bicicleta, în timp ce autobuzele mari pe care le conduc zilnic trec pe lângă ei.

Ideea de bază este să simtă aceleaşi pericole pe care le trăiesc bicicliştii atunci când circulă pe străzi.

Campania de conştientizare „Bicişcoală pentru Operatori de Transport Public” se află în prezent într-o fază experimentală.

Proiectul se aplică doar şoferilor de pe două linii, dar se preconizează extinderea şi la restul şoferilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici