Un poliţist fals i-a furat 2.500 de lei unui cetăţean străin

Un cetăţean străin a fost percheziţionat marţi, în faţa unui magazin din Capitală, de un bărbat care s-a dat drept poliţist.

144 afișări
Imaginea articolului Un poliţist fals i-a furat 2.500 de lei unui cetăţean străin

Un poliţist fals i-a furat 2.500 de lei unui cetăţean străin

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată marţi de un cetăţean străin, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Sectorul 4, o persoană necunoscută, sub pretextul că este poliţist, i-ar fi efectuat un control corporal, moment în care i-ar fi furat din portofel 2.500 de lei.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale –Sector 4, iar din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 54 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia, de unde au ridicat mai multe probe şi mijloace de probă. De asemenea, a fost efectuată o percheziţie a autovehiculului care ar fi fost utilizat la comiterea infracţiunii, fiind identificat şi ridicat un dispozitiv tip girofar.

Bărbatul a fost depistat şi dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
străin,
poliţist,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici