Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în spate la o cursă ilegală de maşini, în Craiova

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost înjunghiat în spate în timpul unei curse ilegale de maşini pe o pistă dezafectată de la Aeroportul Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

898 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în spate la o cursă ilegală de maşini, în Craiova

Craiova: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în spate la o cursă ilegală de maşini

Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii pe o pistă dezafectată de la Aeroportul Craiova.

Potrivit unor prime informaţii, mai mulţi tineri şi-au dat întâlnire în acea zonă pentru a face curse ilegale cu maşini. La un moment dat, între aceştia a izbucnit un conflict, iar unul dintre ei, în vârstă de 29 ani, a fost înjunghiat în zona spatelului de mai multe ori, cu un obiect ascuţit, cel mai probabil fiind vorba de un cuţit.

Victima a urcat în maşina unui alt tânăr, de 21 ani, care susţine că s-a întâmplat să se afle în zonă, şi l-a rugat să îl ducă la spital. Acesta a sunat însă la 112, astfel că un echipaj SMURD a fost trimis să preia victima de pe drum.

“În jurul orei 23.50 am fost sesizaţi prin serviciul apeluri de urgenţă 112 de către un tânăr de 21 ani, din Craiova, cu privire la faptul că în timp ce acesta se afla pe pista dezafectată din spatele aeroportului din Craiova, cu autoturismul personal, în maşina lui s-a urcat o persoană care a fost agresată de un grup de bărbaţi între care a avut loc o altercaţie. În urma altercaţiei, persoana vătămată, în vârstă de 29 ani, a suferit vătămări corporale, având plăgi înjunghiate în zona spatelui cu un obiect ascuţit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Aici i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat peste noapte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, Cătălin Dochia.

Victima se află în afara oricărui pericol, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere împotriva agresorilor. Cu toate acestea, poliţiştii au stabilit deja un cerc de suspecţi.

”S-a constituit un colectiv de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Investigaţii Criminale ale IPJ Dolj care, sub coordonarea şi supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul. Până acum au fost identificaţi mai mulţi martori şi s-a conturat un cerc de suspecţi”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Totodată, în funcţie de concluziile medicului legist, de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânărul înjunghiat, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei, mai exact lovire, vătămare corporală ori tentativă de omor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici