Un tânăr din Constanţa este suspectat de INCEST: Ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora lui de 13 ani. Minora, însărcinată

Un tânăr din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu sora lui, în vârstă de 13 ani, şi a lăsat-o însărcinată. Tânărul a fost reclamat la Poliţie de mamă, imediat ce femeia a realizat că fetiţa este însărcinată.

2015 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Constanţa este suspectat de INCEST: Ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora lui de 13 ani. Minora, însărcinată

Un tânăr din Constanţa este suspecvtat de INCEST: Ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora lui de 13 ani şi a lăsat-o însărcinată

Potrivit poliţiştilor constănţeni, mama celor doi, în vârstă de 50 de ani, a descoperit la un moment dat că fiica sa avea întârzieri ale ciclului menstrual. Ea a dus-o pe copilă la un control medical, constatând astfel că aceasta era însărcinată, în 19 săptămâni.

Femeia a aflat astfel că tatăl copilului este chiar fratele fetei, un tânăr de 24 de ani, şi a mers la Poliţie.

„La data de 16 ianuarie, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani”, au declarat poliţiştii constănţeni.

Tânărul a fost reţinut, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru act sexual cu minori, fiind introdus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, iar vineri va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, oamenii legi i-au alertat în acest caz şi pe reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care au început şi ei o anchetă în acest caz. O echipă a instituţiei s-a deplasat la locuinţa familiei, unde a discutat cu mama şi minora. Inspectorii DGASPC Constanţa au decis ca fata să rămână în grija mamei, dar să fie integrată în cadrul unui program de consiliere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici