Un tânăr din Vrancea este cercetat în libertate de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale şi a şantajat cu imagini compromiţătoare o fată de 13 ani

  • Un tânăr de 22 de ani din Vrancea este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani.
  • El este anchetat şi pentru că a ameninţat-o pe fată că difuzează imagini compromiţătoare, efectuate pe parcursul relaţiei lor de prietenie.
  • Tânărul a fost audiat la DIICOT şi în prezent este cercetat în libertate.
513 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Vrancea este cercetat în libertate de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale şi a şantajat cu imagini compromiţătoare o fată de 13 ani

Un tânăr din Vrancea este este cercetat în libertate de DIICOT după ce a întreţinut relaţii sexuale şi a şantajat cu imagini compromiţătoare o fată de 13 ani

Un tânăr de 22 de ani din oraşul Focşani este cercetat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. De asemenea, el este acuzat că a realizat mai multe fotografii cu conţinut sexual explicit pe care ulterior a intenţionat să le publice pe reţelele de socializare. Poliţiştii au desfăşurat o percheziţie la domiciliul tânărului şi au descoperit imaginile compromiţătoare în telefonul acestuia.

„Din investigaţii a reieşit că, în cursul anului 2019, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Focşani, ar fi început o prietenie cu o minoră de 13 ani, relaţie ce a durat mai multe luni, timp în care cei doi ar fi întreţinut şi raporturi sexuale. După ce minora a încetat această relaţie, tânărul ar fi şantajat-o cu difuzarea în mediul online a unor fotografii şi imagini cu conţinut sexual explicit, efectuate pe parcursul relaţiei lor de prietenie. În urma activităţilor desfăşurate a fost ridicat un telefon mobil, în care, după efectuarea percheziţiei informatice au fost găsite mai multe imagini cu minora”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Tânărul a fost dus la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri. El este cercetat într-un dosar penal care vizează infracţiunile de act sexual cu un minor, şantaj şi pornografie infantilă. Faţă de tânăr a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici