Una dintre victimele accidentului produs pe DN6, în judeţul Olt, a murit

Una dintre victimele accidentului produs vineri seara pe DN6, la ieşirea din localitatea Dăneasa către Roşiorii de Vede, judeţul Olt, a murit. Este vorba de un şofer de 53 de ani, a cărui maşină s-a răsturnat în afara carosabilului, anunţă ISU Olt.

241 afișări
Imaginea articolului Una dintre victimele accidentului produs pe DN6, în judeţul Olt, a murit

Două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN6, în judeţul Olt

Accidentul s-a produs, vineri seara, pe DN6, Caracal – Alexandria, la ieşirea din localitatea Dăneasa către Roşiorii de Vede, în judeţul Olt.

Cele două maşini, în care se aflau doar şoferii, s-au lovit frontal, iar una dintre ele s-a răsturnat la marginea carosabilului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, şoferul maşinii răsturnate, în vârstă de 53 de ani, a murit, iar conducătorul auto al celeilalte maşini, în vârstă de 61 de ani, a rămas încarcerat.

„Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie şi au predat victima echipajelor medicale. Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic şi fractură la membrul inferior stâng şi a fost transportat la CPU Caracal”, a transmis ISU Olt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Taguri:
accident,
răniţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici