Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul naval de la Tulcea, audiat

Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul de joi seara de la Tulcea va fi audiat de anchetatori, în condiţiile în care a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit după câteva ore de poliţiştii tulceni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3739 afișări
Imaginea articolului Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul naval de la Tulcea, audiat

Unul din conducătorii ambarcaţiunilor implicate în accidentul de la Tulcea, audiat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, inspectorul principal Dorin Visterneanu, a declarat, vineri. că accidentul a avut loc între un water-taxi, la bordul căruia se aflau 14 pasageri, toţi cetăţeni moldoveni, şi o şalupă rapidă care aparţine unei societăţi comerciale.

Conducătorul acesteia a plecat de la locul accidentului la scurt timp după producerea sa. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat pe raza municipiului Tulcea.

Anchetatorii încearcă să stabilească motivul pentru care conducătorul ambarcaţiunii a plecat de la locul accidentului, acesta urmând să fie audiat. De asemenea, se fac cercetări şi pentru a se stabili dinamica accidentului şi cine se face vinovat de producerea lui.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Tulcea au declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cele două persoane rănite care au rămas internate aici se simt bine. Cei doi au în jur de 30 de ani şi sunt medici. Ei ar putea fi externaţi vineri sau sâmbătă, în funcţie de rezultatul investigaţiilor medicale.

Pompierii tulceni au intervenit, joi seară, pentru salvarea a 14 persoane implicate într-un accident naval pe Dunăre, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit în zona Milei 23, şase dintre victime fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea. Una din persoanele rănite în accident a fost dusă la Spitalul Judeţean din Costanţa, în timp ce la spitalul din Tulcea au mai rămas internate două persoane rănite.

Prefectul judeţului Tulcea, Cristian Alexandru Iordan, declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că din cele 14 persoane implicate în accident cel puţin şase sunt medici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici