Vanghelie, despre naşterea fiicei sale: Am dat 2.000 şi ceva de euro. Se poate şi în România

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a lăudat sistemul medical românesc, arătând că naşterea fetiţei sale a avut loc fără niciun fel de problemă, că a plătit 2.000 şi ceva de euro, dar, după 15 minute de la naştere, Oana Mizil se putea juca pe calculator.

2116 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, despre naşterea fiicei sale: Am dat 2.000 şi ceva de euro. Se poate şi în România

Vanghelie, despre naştere: Am dat 2.000 şi ceva de euro. Se poate şi în România (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Marian Vanghelie a fost, vineri, la Tribunalul Bucureşti, însoţit de avocatul său, pentru a formula cereri şi excepţii privind rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

La o întrebare a jurnaliştilor legată de premierul Victor Ponta, Vanghelie a răspuns: "Nu vreau să vorbesc de băiatul ăsta deloc. Stricăm evenimentele...".

El a precizat că iubita sa, Oana Mizil, care a născut joi o fetiţă, primul copil al cuplului, se simte bine. Totodată el a felicitat medicii şi asistentele care s-au ocupat de ea, la spitalul Sanador, şi a precizat că se poate naşte şi în România.

"Oana se simte foarte bine, se poate şi în România... Am dat 2.000 şi ceva de euro, dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook", a spus Vanghelie.

Întrebat de unde are bani şi dacă munceşte, acesta a glumit arătând că îşi câştigă existenţa din "know-how".

"Nu am avut timp să-mi iau un job până acum, dar lucrez", a mai spus Vanghelie.

Oana Mizil a născut, joi, la spitalul Sanador din Capitală, prin cezariană, o fetiţă care va fi botezată Maria.

Vanghelie a precizat că s-a mutat cu familia în casă nouă, unde a fost amenajată camera fetiţei.

"Naşterea unui copil este un dar nepreţuit. Astăzi, eu şi Oana am devenit părinţii unei minunate fetiţe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu şi medicilor. Maria este o fetiţă de nota 10! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi felicitat şi, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun", a scris ulterior Marian Vanghelie pe contul său de Facebook, postând şi câteva fotografii.

Primarul suspendat al sectorului 5, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să îşi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici