Vara viitoare te poţi relaxa în Sibiu, la Lacul Binder. Iată ce activităţi îţi pregăteşte viitoarea bază de sport şi agrement

  • Primăria Municipiului Sibiu a anunţat că s-au încheiat lucrările de amenajare de la lac şi vizitatorii sunt aşteptaţi vara viitoare să se distreze.
  • Ai parte de o varietate de opţiuni pentru a îţi petrece o zi în aer liber: schi nautic, wakeboarding, paddle boarding şi multe altele.
2425 afișări
Imaginea articolului Vara viitoare te poţi relaxa în Sibiu, la Lacul Binder. Iată ce activităţi îţi pregăteşte viitoarea bază de sport şi agrement

Sursă photo: Facebook/ Primăria Municipiului Sibiu

Primăria Municipiului Sibiu a anunţat că s-au încheiat lucrările de amenajare de la lacul Binder şi vizitatorii sunt aşteptaţi vara viitoare. 

Zona va o varietate de opţiuni pentru a îţi petrece o zi în aer liber: schi nautic, wakeboarding, paddle boarding şi multe altele, la mai puţin de 5 kilometri de centrul istoric al Sibiului, potrivit unui comunicat al Primăriei.

În plus, în complexul de agrement din zonă, pot fi închiriate, prin licitaţie publică, spaţii pentru desfăşurarea acestor activităţi, şi anume: un magazin de articole sportive, alte articole specifice activităţilor de agreement şi suveniruri, în suprafaţă de 26,63 mp, un bar cu o suprafaţă de 58,26 mp şi o terasă neacoperită de 137 mp. Documentaţia de atribuire pentru licitaţie se poate procura de la sediul Serviciului Public Administrare Baze Sportive şi de Agrement din Piaţa Mică nr.22, în zilele lucrătoare, între orele 9:00 – 13:00, contra sumei de 50,00 lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 17 decembrie, ora 13:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici