Vasile Blaga şi şefii de arme din MAI se află la Cotroceni

Vasile Blaga, care şi-a anunţat, în urmă cu două ore, demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, se află, la Cotroceni, unde are o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

26 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga şi şefii de arme din MAI se află la Cotroceni

Vasile Blaga şi şefii de arme din MAI se află la Cotroceni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, la Cotroceni se află toţi şefii de arme din Ministerul Administraţiei şi Internelor. În cazul Poliţiei de Frontieră, participă adjunctul inspectorului general, întrucât şeful IGPFR este plecat din Bucureşti.

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, demersul său survenind protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că demisia lui Vasile Blaga din funcţia de ministru al Internelor este "un gest personal şi unilateral", el adăugând că Blaga "şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici