Vaslui: Bebeluş găsit abandonat pe câmp cu un bileţel lângă el

Un bebeluş de aproximativ zece luni a fost găsit abandonat, joi, de către o femeie, pe un câmp de lângă oraşul vasluian Murgeni, asupra copilaşului fiind găsit un bileţel în care mama acestuia spunea că a recurs la acest gest din cauza sărăciei.

728 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bebeluş găsit abandonat pe câmp cu un bileţel lângă el

Vaslui: Bebeluş găsit abandonat pe câmp cu un bileţel lângă el (Imagine: Publimedia)

Potrivit poliţiştilor vasluieni, copilul era îmbrăcat într-un body şi plângea în momentul în care a fost găsit, în cursul dimineţii de joi, de către o femeie în timp ce ducea vaca la păscut pe câmpul din apropierea oraşului Murgeni.

Femeia a luat bebeluşul acasă, l-a îngrijit şi i-a dat de mâncare, însă, spre seară, a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce i s-a părut că fetiţei i s-a făcut rău.

"Asupra copilului a fost găsit un bileţel cu un nume, o dată, posibil cea de naştere, şi un mesaj în care mama bebeluşului explică faptul că l-a abandonat pe motiv că nu are posibilităţi materiale să-l crească, după ce a fost părăsită de bărbat. În această seară (n.r.- joi), poliţiştii de Murgeni au demarat cercetări în vederea identificării mamei copilului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii din Murgeni au solicitat şi intervenţia unei ambulanţe, bebeluşul fiind preluat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru evaluare medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici