Vaslui: Firmă amendată cu 5.000 de lei după ce un inginer a găurit arţari pentru "elixirul zeilor”

O firmă de construcţii care execută lucrări de reamenajare a unui parc din centrul municipiului Vaslui a fost amendată cu 5.000 de lei de către Garda de Mediu, după ce un inginer a găurit cu bormaşina mai mulţi arţari pentru a scoate "elixirul zeilor", cu care să-şi trateze afecţiunile de rinichi.

264 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Firmă amendată cu 5.000 de lei după ce un inginer a găurit arţari pentru "elixirul zeilor”

Vaslui: Firmă amendată cu 5.000 de lei după ce un inginer a găurit arţari pentru "elixirul zeilor” (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Comisarii Gărzii de Mediu au amendat cu suma de 5.000 de lei o firmă de construcţii din Vaslui, după ce unul dintre angajaţi a găurit cu bormaşina trei arţari din parcul la care execută lucrări de amenajare pentru a scoate seva din aceştia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei ce au sesizat distrugerea copacilor de către inginerul care coordona activitatea angajaţilor aflaţi la lucru în parcul din zona Teatrului de Vară din municipiul Vaslui au fost locatarii blocului din imediata vecinătate, care au făcut reclamaţii la autorităţile locale.

"Iniţial, am crezut că este o glumă când am auzit că angajaţii respectivei firme de construcţii găuresc copacii ca să scoată seva din aceştia pentru a se usca. Am trimis inspectorul de mediu de la primărie să verifice cele reclamate de locatari, constatând că sesizările sunt reale. De fapt, scopul celui care le-a găurit nu era să usuce acei arţari, ci să scoată seva din ei, pe care a numit-o «elixirul zeilor», pentru a-şi trata boala de rinichi", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX primarul municipiului Vaslui, VaVasile Pavăl

Comisarii de mediu, care au dat amenda firmei de construcţii, au constatat că, în găurile date cu bormaşina, inginerul care voia să-şi trateze boala de rinichi băgase mici furtunuri cu care să poată scoate seva în recipiente din plastic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici