Vaslui: Incendiul la conducta magistrală de gaz, stins după aproximativ o oră

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, la o conductă magistrală de gaz, în apropiere de localitatea vasluiană Parpaniţa, iar două echipaje de pompieri s-au deplasat în zonă pentru răcirea conductelor şi prevenirea unei eventuale explozii. Incendiul a fost stins de pompieri după aproximativ o oră, după ce echipele de intervenţie ale ISU Vaslui au reuşit să închidă vanele de alimentare a staţiei din oraşul Negreşti.

794 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Incendiul la conducta magistrală de gaz, stins după aproximativ o oră

Vaslui: Incendiu la o conductă magistrală de gaz (Imagine: Florin Buliga/Mediafax foto)

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, cauza izbucnirii incendiului se va stabili în urma unei anchete făcute de o echipă mixtă formată din reprezentanţi ai Transgaz, Poliţiei şi ISU.

"După stingerea incendiului s-a sigilat staţia de alimentare a oraşului Negreşti, unde a apărut incendiul, până joi când se va constitui o echipă mixtă formată din reprezentanţi ai Transgaz, Poliţiei şi ISU. Până atunci Poliţia va păzi perimetrul respectiv astfel încât în zonă să nu se poată interveni", a declarat şeful ISU Vaslui, Neculai Olaru.

Locuitorii din Negreşti nu vor avea gaze până la stabilirea cauzei incendiului.

După stingerea incendiului, a fost reluat şi traficul pe DN 15 D Vaslui-Negreşti-Roman.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, la o conductă magistrală de gaz care alimentează oraşul Negreşti, în apropiere de localitatea vasluiană Parpaniţa, iar două echipaje de pompieri s-au deplasat în zonă pentru răcirea conductelor şi prevenirea unei eventuale explozii

"Incendiul nu pune în pericol locuinţele din localitatea Parpaniţa, având în vedere că incendiul se manifestă la conducta de gaz într-o zonă din afara satului. În zonă s-au deplasat două autospeciale de pompieri care acţionează pentru răcirea conductei şi prevenirea unei eventuale explozii", declara purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Alina Poiană.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici