Vasluian găsit mort într-o locuinţă cuprinsă de un incendiu, după ce tavanul s-a prăbuşit peste el

Un bărbat de 65 de ani, din localitatea vasluiană Puşcaşi, a fost găsit mort în locuinţa sa, după ce aceasta a fost cuprinsă de un incendiu, iar tavanul casei s-a prăbuşit peste el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

303 afișări
Imaginea articolului Vasluian găsit mort într-o locuinţă cuprinsă de un incendiu, după ce tavanul s-a prăbuşit peste el

Vasluian găsit mort într-o locuinţă cuprinsă de un incendiu, după ce tavanul s-a prăbuşit peste el (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o casă din localitatea Puşcaşi, de la jarul căzut dintr-o sobă pe nişte haine.

Anchetatorii cred că bărbatul de 65 de ani care locuia singur în acea casă dormea la momentul izbucnirii incendiului, vecinii fiind cei care au sunat la numărul de urgenţă 112 atunci când focul se extinsese la întreaga locuinţă.

"La locul solicitării au fost trimise două autospeciale, una de stins incendii şi una de terapie intensivă mobilă. Din nefericire, bărbatul de 65 de ani, peste care se prăbuşise acoperişul, a fost găsit mort în locuinţă, fără a se mai impune intervenţia echipajului medical", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roşu.

În urma incendiului, o mare parte din locuinţă a fost distrusă de flăcări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici